Phytomer Resubstans Skin Resilience Cream

Skab optimale forhold for moden hud

Med tiden nedbrydes huden. Det betyder at der opstår tørhed og rynker på hudens overflade. I dybden bliver huden tyndere og mister sin fasthed og tæthed.

Med Resubstance Skin Resilience Cream fra Phytomer genvinder huden sin fylde og dermis bliver styrket. Samtidigt forbedres overfladen, så den både bliver mere udglattet og den vil yde en bedre beskyttelse mod ydre aggressorer.

Resubstance Skin Resilience Cream er en rig creme med Sheasmør. På bare en time giver cremen 66% mere fugt i huden og på 28 dage er hudens udtørring reduceret med 96%. Resubstance Skin Resilience Cream er specielt velegnet til sart hud, moden hud og tør hud og er perfekt som kuldebeskyttende vintercreme.

De aktive ingredienser:

Ja tak til en dobbelt volume formel
2 super virkningsfulde ingredienser giver endnu mere fylde og fasthed til huden.

Marine Corneogel udfylder og udglatter linjer på overfladen og algekoncentrat fra brune alger genskaber hudens fibre og væv.

Marine Corneogel er lig de allerede forekommende molekyler i huden og indeholder mineraler og aminosyrer der forbedrer hudens niveau af

NMF, Normal Moisturizing Factor: Mælkesyre der fastholder fugten og stimulerer til cellefornyelse og essentielle lipider konsituerer den intercellulære cement.
Det giver samlet en styrket stratum corneum og en mere smidig og udglattet overflade

Algeekstrakt fra brune alger genskaber kollagene (Kollagen 1, Kollagen 4 og Kollagen 8) og elastiske fibre, samt niveauet af hyaluronsyre.
Det giver et tættere væv i dermis og dermed en fastere og fyldigere hud.
Volumen i huden er øget og genskaber fylden i blandt andet rynker i panden og rynker i nasolabial folden.

Alt i alt en fantastisk creme til moden, tør og sart hud der har behov for øget styrke og fylde, samt beskyttelse mod kulde og hvor sanserne samtidigt forkæles.